Coaching in Nederland (ook individueel)

 

Zodra u zich heeft aangemeld voor onze coaching in Nederland plannen we een intake gesprek waarin we uw coachingsbehoefte zullen onderzoeken.  Tijdens dit gesprek gaan we wandelen in een omgeving bij u in de buurt.  We zullen hier kennis maken met elkaar en we gaan de drie dagen plannen waarin we flinke stukken zullen gaan wandelen in mooie gebieden in Nederland of net over de grens. Dit altijd in goed overleg.

 

Na de intake krijgt u een persoonlijk boek mee met hierin diverse vragen en opdrachten voor voor- tijdens en na onze wandelingen. Dit speciaal ontwikkelde boek begeleid u door uw persoonlijke pad gedurende uw gehele reis. Tijdens de intake zullen we het boek uitvoerig met u bespreken en uitleggen.

 

De wandelingen die we samen gaan maken zullen op verschillende locaties in Nederland zijn. We dagen u ook in Nederland uit om uw grenzen te verleggen tijdens de mooie tochten. Waar en wanneer we gaan lopen bepalen we in goed overleg met elkaar.

 

U kunt er voor kiezen om alleen met mij als coach te lopen, maar mocht u behoefte hebben om juist met een groep te gaan lopen dan kunnen we dit samen naar ieders wens inplannen.

 

Nederland kent verschillende gebieden variërend van de Veluwe tot aan het heuvelachtige Limburg. De mooie natuur bij de Oostvaarders plassen tot aan de eilanden in het noorden van ons mooie land. We zullen de wandelingen altijd persoonlijk aanpassen op uw wensen.

 

Na onze wandelingen geven we u eerst de tijd om alles even goed te laten bezinken. Binnen twee maanden plannen we een evaluatie gesprek om samen te kijken wat uw vorderingen zijn en hoe de  ervaring u geholpen heeft. Hierin zullen we de coaching voor wat betreft de wandelingen in Nederland zorgvuldig afsluiten. Het spreekt uiteraard voor zich dat wij u ook na deze ingeslagen weg graag bijstaan in uw verdere ontwikkeling. In Your path to a happy life!

 

De kosten voor een traject in Nederland bedragen € 849.

Dit is inclusief

• 3 volle dagen wandelen

• Het boek “Your path to a happy life”

• Lunch op de wandeldagen

 

Reisbeschrijving voor 3 dagen Nederland

 

Dag 1: Geheel naar uw keuze!

Tijdens het intake gesprek bij u in de buurt kiezen we waar u wilt gaan lopen. De planning doen we vooraf.

 

Dag 2: Geheel naar uw keuze!

Overal in Nederland kunnen we gaan lopen, uw wensen staan voorop.

 

Dag 3: Geheel naar uw keuze!

Ook hebben we zelf vele wandelingen gemaakt en hebben goede ideeen die bij uw wensen aansluiten.

Aangenaam kennis te maken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden, of wilt u gewoon iets meer weten? Trek de stoute schoenen aan en laat een berichtje achter! U kunt me ook bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak.

 

Nico Delmeire,

Image  Your Life

Mobiel 06 34 99 44 43

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vooruitkijken

 

Binnen een maand plannen we een evaluatie gesprek om te kijken wat uw vorderingen zijn en hoe de ervaring u geholpen heeft.

Na de tochten zullen de inzichten groot zijn. Hierna is het van essentieel belang om dit op te pakken en door te voeren. Ons natraject is dan ook een erg belangrijk onderdeel. Samen gaan we ervoor zorgen dat u op het goede pad blijft. Dit doen we door samen een aantal momenten kritisch te kijken wat de vorderingen zijn. Dit om te voorkomen dat u in oude gewoonten terug valt. We staan u dan ook na de reis bij in uw verdere ontwikkeling. In Your path to a happy life!

 

 

 

IK GA MEE!

Ga naar onze boekingspagina. U vind hier de beschikbare data en kunt meteen boeken!

Ik weet nog niet zeker of ik mee ga. Maar ik wil wel graag eens van gedachten wisselen.
Neem contact met me op!