Voorbereiding

 

Zodra u zich heeft aangemeld voor onze coachings reis plannen we een intake gesprek waarin we uw coachingsbehoefte zullen onderzoeken. Uiteraard heeft u hierin ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de reis en het coach traject. U krijgt tevens ook al de nodige informatie over uw kleding & uitrusting voor tijdens de reis.

 

Na de intake krijgt u een persoonlijk boek mee met hierin diverse vragen en opdrachten voor voor- tijdens en na onze reis. Dit speciaal ontwikkelde boek begeleid u door uw persoonlijke pad gedurende de gehele reis. Tijdens de intake zullen we het boek uitvoerig met u bespreken en uitleggen.

 

Een aantal weken voor uw reis komen we nog samen met uw andere reisgenoten waarin we u alles zullen vertellen wat betrekking heeft voor uw reis. Hier is ook al de mogelijkheid om samen kennis te maken.

 

Uiteraard zijn wij voor- tijdens en na de reis altijd beschikbaar voor uw vragen.

Reisbeschrijving voor 5 dagen Jotunheimen in Noorwegen

 

Dag 1: Amsterdam – Oslo – Besseggen

Vertrek vanuit Schiphol Airport in Amsterdam naar Gardermoen Airport in Oslo.

Vanuit Gardermoen Airport naar Gjendesheim Hytte. De eerste overnachting is in Gjendesheim. Hier maakt u direct kennis met de prachtige omgeving en de vriendelijke bevolking.

 

 

Dag 2:  Gjendesheim Hytte – Besseggen – Memurubu Hytte

Nadat we de nacht hebben doorgebracht in Gjendesheim krijgen we nog een goed en stevig ontbijt. Onze lunch maken we zelf klaar voor in de bergen.

 

We vertrekken direct met een pittige klim naar boven waarbij we zelfs via een touw een stuk de rotsen op moeten. Niet gevaarlijk wel stijl. Vanuit daar lopen we over de nog brede rug van de bergketen in de richting van het hoogste punt van deze wandeling. Aangezien het klimmen niet heel stijl meer is kunt u hier rustig genieten van de (besneeuwde) bergtoppen om u heen. Als we ongeveer halverwege zijn dan komen we bij de bekende Besseggen Graat. Een hele smalle rug waarbij we klauterend moeten afdalen naar een vlak stuk aan het meer Bessvatnet. U heeft hier werkelijk een prachtig uitzicht over deze twee meren. U zult genieten van elke stap die u zet.

 

Aan Bessvatnet kunnen we onze lunch gebruiken en genieten van wat we horen, zien en voelen. U bent één met de natuur. De wind bepaalt het volume van het geluid tussen de ruwe bergen. Een moment wat u nooit meer zult vergeten!

 

Daarna lopen we door richting onze overnachtingshut de Memurubu Hytte. We lopen over de grote rotsblokken en door de sneeuw. We komen langs kleine en grote bergmeren en uiteindelijk dalen we richting het enorme meer de Gjende. Iets hoger ligt onze bestemming Memurubu Hytte waar we onze overnachting hebben.

 

 

Dag 3: Memurubu Hytte – Glitterheim

Vandaag staat een minder pittige wandeling op het programma. We starten in de ochtend vanuit Memurubu. Ook vandaag hebben we kunnen genieten van een lekker ontbijt en kunnen we onze lunch zelf maken om mee te nemen.

 

Het eerste stuk hebben we de dag ervoor al gezien. Toen was het een fijne afdaling, nu een wat zwaardere klim. Met de dag ervoor nog in de benen maakt het de spieren gelijk los. Na deze flinke klim verlaten we het bekende pad in de richting van het Russvatnet meer. Een meer dat boven in de bergen ligt en omringt is met besneeuwde toppen.

 

We lopen lang over redelijk vlakke paden boven in de bergen. De frisse bergwind zorgt voor voldoende zuurstof om uw longen en hersenen fris en scherp te houden.

 

Uiteindelijk is ons eindstation van vandaag Glitterheim Hytte. Een hoog gelegen berghut aan de voet van de Glittertind. De op een na hoogste berg van Noorwegen & Scandinavië.

 

We gaan lekker informeel met elkaar aan tafel en genieten na van deze fijne dag. Een dag die ook zwaar was omdat we al twee dagen flink aan het lopen zijn in het hoogste gebergte van Noorwegen.

 

 

Dag 4: Glitterheim  - Glittertind – Spiterstulen

Vandaag staat de 3e en laatste etappe op het programma. We wandelen over de top van de op één  na hoogste berg van Noorwegen. De Glittertind met een hoogte van 2465 meter.

 

We vertrekken vanuit Glitterheim en beginnen bij het meer Nedre Steinbuvatnet vrij snel aan de klim in de richting van de besneeuwde top.  Glitterheim ligt 1390 meter hoger dus we moeten met ruim een kilometer klimmen flink aan de bak!

 

Het brengt ons fantastische uitzichten en uiteindelijk lopen we via de eeuwige sneeuw richting de top. Vanuit hier zien we ook de top van de hoogste berg van Scandinavië de Galdhøpiggen. Deze is slechts 4 meter hoger dan de top waar wij op staan.

 

Vanuit het dak van Noorwegen dalen we rustig af naar Spiterstulen. Bij de soms steile stukken moeten we goed opletten waar we onze vermoeide voeten zetten. Maar de adrenaline van het bereiken van de top zorgt ervoor dat we goed en veilig in Spiterstulen aankomen. In Spiterstulen kunnen onze schoenen even uit en kunnen we genieten van een lekker hapje en drankje.

 

Daarna zullen richting Lom rijden. Zittend heerlijk genieten van de mooie uitzichten. U heeft er drie prachtige en zware wandelingen opzitten.

 

In Lom hebben we onze eigen kamer, eigen douche en privacy waar u inmiddels naar verlangt. We verblijven in het historische Fossheim Hotell.

 

 

Dag 5: Lom – Oslo – Amsterdam

Dag 5 staat in het teken van de terugreis. Vanuit Lom gaan we richting Oslo om vanuit daar terug te vliegen naar Amsterdam.

 

Terug in Nederland

 

We zullen onze reis in Noorwegen afsluiten, Echter loopt u nog door in het door u ingeslagen pad. We geven u eerst de tijd om de ervaring van Noorwegen te laten zaken en om hiervan na te genieten. Binnen een maand plannen we een evaluatie gesprek om te kijken wat uw vorderingen zijn en hoe de ervaring u geholpen heeft.

 

De reis is een prachtige ervaring en de inzichten zullen groot zijn. Hierna is het van essentieel belang om dit op te pakken en door te voeren. Ons natraject is dan ook een erg belangrijk onderdeel. Samen gaan we ervoor zorgen dat u op het goede pad blijft. Dit doen we door samen een aantal momenten kritisch te kijken wat de vorderingen zijn. Dit om te voorkomen dat u in oude gewoonten terug valt. We staan u dan ook na de reis bij in uw verdere ontwikkeling. In Your path to a happy life!

 

Investering & kosten

De reis is een investering in uw persoonlijke ontwikkeling. De reis naar Noorwegen bieden we voor

€ 2495,- aan. Hierbij zijn inbegrepen:

 

• Retour ticket naar Oslo

• Vervoer per auto, bus, boot en trein

• Alle maaltijden ter plaatse

• Hotel overnachtingen te plaatse

• Boek “Your path to a happy life” voor uw persoonlijke ontwikkeling

• Professionele begeleiding voor- tijdens en na de reis

• Boek met profesionele foto’s van uw reis

 

Betaling

Wij vragen u een aanbetaling van 10% van de reissom te voldoen binnen 2 weken nadat de boeking door onze administratie is verwerkt. Hiervoor ontvangt u van ons een factuur) De overige kosten dienen uiterlijk 4 weken voor vertrek op onze rekening te zijn bijgeschreven.

 

Betaald u liever in termijnen? Dit kunt u aanvragen bij uw boeking.

 

Voorbereiding

Voor we op reis gaan kom ik u graag vertellen over de plaats waar we heen gaan en wat u daar kunt verwachten. Hoe u zich optimaal kunt voorbereiden op de tocht. We bespreken samen het doel wat u wilt bereiken en gaan daarmee aan de slag.

Het is belangrijk dat u goed ter been bent en over een goede basisconditie beschikt voor de reizen naar Noorwegen & Spanje. Mochten er lichamelijke beperkingen zijn dan is het belangrijk voor ons om dit vooraf te weten zodat we samen kunnen kijken of dit geen grote belemmeringen oplevert.

 

Benodigdheden

Een goede basisconditie, goede schoenen en een goede rugzak zijn belangrijk. We zullen tijdig advies geven over kleding en schoenen.

 

Aansprakelijkheid

De reis is op eigen risico en het daarom belangrijk om een goede goede reis- en annuleringsverzekering te hebben. Image Your Life is verantwoordelijk voor het geven van de juiste informatie en voor het juiste gekwalificeerde personeel.

 

Mochten hierover nog vragen zijn dan kun je hieronder contact met ons opnemen.

 

 

Aangenaam kennis te maken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden, of wilt u gewoon iets meer weten? Trek de stoute schoenen aan en laat een berichtje achter! U kunt me ook bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak.

 

Nico Delmeire,

Image  Your Life

Mobiel 06 34 99 44 43

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

IK GA MEE!

Ga naar onze boekingspagina. U vind hier de beschikbare data en kunt meteen boeken!

Ik weet nog niet zeker of ik mee ga. Maar ik wil wel graag eens van gedachten wisselen.
Neem contact met me op!