Voorbereiding

 

Zodra u zich heeft aangemeld voor onze coachings reis plannen we een intake gesprek waarin we uw coachingsbehoefte zullen onderzoeken. Uiteraard heeft u hierin ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de reis en het coach traject. U krijgt tevens ook al de nodige informatie over uw kleding & uitrusting voor tijdens de reis.

 

Na de intake krijgt u een persoonlijk boek mee met hierin diverse vragen en opdrachten voor voor- tijdens en na onze reis. Dit speciaal ontwikkelde boek begeleid u door uw persoonlijke pad gedurende de gehele reis. Tijdens de intake zullen we het boek uitvoerig met u bespreken en uitleggen.

 

Een aantal weken voor uw reis komen we nog samen met uw andere reisgenoten waarin we u alles zullen vertellen wat betrekking heeft voor uw reis. Hier is ook al de mogelijkheid om samen kennis te maken.

 

Uiteraard zijn wij voor- tijdens en na de reis altijd beschikbaar voor uw vragen.

Reisbeschrijving voor 5 dagen Camino Baskenland

 

 

Dag 1: Amsterdam/Brussel – Bilbao – Donostia-San Sebastián

Vertrek vanuit Schiphol Airport in Amsterdam naar Bilbao Airport.

Vanuit Bilbao Airport rijden we naar Donostia-San Sebastián. De eerste overnachting is in een vier-sterren hotel in San Sebastián. De rest van de dag is vrij ter besteding. Donostia-San Sebastián is een fantastische stad om uw eerste dag te besteden.

 

 

Dag 2: Donostia-San Sebastián- Getaria

We verlaten de  prachtige stad Donostia-San Sebastián en beginnen direct met een flinke klim naar de berg Igueldo. Als we eenmaal boven zijn gaat de route verder zonder grote hoogteverschillen. We lopen over open weiden, boerenhoeves, dennenbomen en cipressen en u kijkt steeds weer over de eindeloze zee.

 

We gaan vandaag ruim 25 kilometer lopen. En hoewel er veel op asfalt gelopen word zijn er genoeg hoekjes die u meevoeren naar lang vervlogen tijden. Bij helder weer ziet u de hele kust van de regio Guipúzcoa., de berg Raton de Getaria en zelfs kaap Machichaco.

 

Dan komt de afdaling en de beloning, een prachtig kustdorpje als Orio, waar we met een brug over de ria (rivier) lopen. Als we richting Zarautz lopen dan lopen we een vrij lang stuk naast de hoofdweg. Het is er niet druk met verkeer, maar anders als de eerdere paden.

 

We passeren het surfplaatsje Zarautz met zijn karakteristieke tenten op het strand. Vanuit daar lopen we nog 4,5 kilometer in de richting van Getaria. Vanuit de verte zien we de kerktoren dichterbij komen.

 

Uiteindelijk komen we aan in Getaria. Hier verblijven we in een luxe vier-sterren hotel. Waar we na de vele kilometers heerlijk tot rust kunnen komen.

 

 

Dag 3: Getaria - Deba

Vandaag staat een minder pittige en minder lange wandeling op het programma. We starten in de ochtend vanuit Getaria. In ons hotel hebben we van een goede nacht en van een goed ontbijt kunnen genieten. Direct in Getaria kunnen we de benen weer flink strekken en gaan we bergop.

 

Het eerste stuk lopen we boven in de groene weiden met aan onze rechterkant de prachtige, blauwe zee. langs de grillige kust staan koeien te grazen op metershoge kliffen. Via een mooie afdaling komen we in het kleine vissersplaatsje Zumaia.

 

Vanuit het pittoreske Zumaia verlaten we tijdelijk de kust en kronkelt de Camino over paadjes en landweggetjes het binnenland in.

 

Uiteindelijk klimmen we richting het gehucht Itziar. Een dorp niet groter dan een paar huizen en een Taberna. Als we richting Deba lopen komen we al snel bij onze Agroturismo. Dit is een Spaanse boerderij waar we kunnen overnachten. We kunnen heerlijk in de grote tuin uitrusten van de eerdere dagen.

 

We gaan lekker informeel met elkaar aan tafel en genieten na van deze fijne dag. Een dag die minder lang en zwaar was maar waarbij u voor uzelf flinke bergen heeft verzet.

 

 

Dag 4: Deba – Markina Xemein - Bilbao

Vandaag staat de 3e en laatste etappe op het programma. We wandelen over de berg Arno, dit is het hoogste punt van de Camino in Euskadie.

 

We vertrekken vanuit onze agroturismo en dalen rustig af naar Deba. We lopen door Deba en gaan daarna direct de heuvels in. Vanaf Deba gaat de weg omhoog richting de kapel van Calvario.

 

Daarna komen we door het gehucht Olatz. Ook hier zijn niet meer dan een paar huizen, een kerkje en een taberna. Olatz ligt aan het begin van de klim over de berg Arno.

De berg Arno is niet eens een hele zware klim, maar wel lang. En met de eerdere dagen in de benen kan het heel zwaar gaan voelen. We lopen hier door een van de meest bosrijke en ondoordringbare gebieden van de Camino.

 

We laten de berg Arno achter ons en dalen af naar het dorp Markina- Xemein. Een leuk middeleeuws dorpje waar vaak ook wat meer leven is.

 

Hier eindigt onze wandeling van drie dagen. Vanuit hier gaan we per taxi bus in de richting van de mooie stad Bilbao. Bekend om zijn Guggenheim museum.

 

In Bilbao verblijven we in een luxe vier-sterren hotel in het hart van de stad. Hier heeft u de mogelijkheid om Bilbao te verkennen.

 

We sluiten af met een heerlijk diner in het restaurant Bermeo waar ze een mix van tradioneel Baskische gerechten en moderne internationale gerechten serveren. Een fijn eind van een prachtige wandeldag.

 

Dag 5: Bilbao – Amsterdam/Brussel

Dag 5 staat in het teken van de terugreis. Vanuit Bilbao gaan we terug vliegen naar Amsterdam.

Terug in Nederland

 

We zullen onze reis in Spanje afsluiten, Echter loopt u nog door in het door u ingeslagen pad. We geven u eerst de tijd om de ervaring van Spanje te laten zaken en om hiervan na te genieten. Binnen een maand plannen we een evaluatie gesprek om te kijken wat uw vorderingen zijn en hoe de ervaring u geholpen heeft.

 

De reis is een prachtige ervaring en de inzichten zullen groot zijn. Hierna is het van essentieel belang om dit op te pakken en door te voeren. Ons natraject is dan ook een erg belangrijk onderdeel. Samen gaan we ervoor zorgen dat u op het goede pad blijft. Dit doen we door samen een aantal momenten kritisch te kijken wat de vorderingen zijn. Dit om te voorkomen dat u in oude gewoonten terug valt. We staan u dan ook na de reis bij in uw verdere ontwikkeling. In Your path to a happy life!

 

Investering & kosten

De reis is een investering in uw persoonlijke ontwikkeling. De reis naar Spanje bieden we voor

€ 2495,- aan. Hierbij zijn inbegrepen:

 

• Retour ticket naar Bilbao

• Vervoer per auto, bus, boot en trein

• Alle maaltijden ter plaatse

• Hotel overnachtingen te plaatse

• Boek “Your path to a happy life” voor uw persoonlijke ontwikkeling

• Professionele begeleiding voor- tijdens en na de reis

• Boek met profesionele foto’s van uw reis

 

Betaling

Wij vragen u een aanbetaling van 10% van de reissom te voldoen binnen 2 weken nadat de boeking door onze administratie is verwerkt. Hiervoor ontvangt u van ons een factuur) De overige kosten dienen uiterlijk 4 weken voor vertrek op onze rekening te zijn bijgeschreven.

 

Betaald u liever in termijnen? Dit kunt u aanvragen bij uw boeking.

 

Voorbereiding

Voor we op reis gaan kom ik u graag vertellen over de plaats waar we heen gaan en wat u daar kunt verwachten. Hoe u zich optimaal kunt voorbereiden op de tocht. We bespreken samen het doel wat u wilt bereiken en gaan daarmee aan de slag.

Het is belangrijk dat u goed ter been bent en over een goede basisconditie beschikt voor de reizen naar Noorwegen & Spanje. Mochten er lichamelijke beperkingen zijn dan is het belangrijk voor ons om dit vooraf te weten zodat we samen kunnen kijken of dit geen grote belemmeringen oplevert.

 

Benodigdheden

Een goede basisconditie, goede schoenen en een goede rugzak zijn belangrijk. We zullen tijdig advies geven over kleding en schoenen.

 

Aansprakelijkheid

De reis is op eigen risico en het daarom belangrijk om een goede goede reis- en annuleringsverzekering te hebben. Image Your Life is verantwoordelijk voor het geven van de juiste informatie en voor het juiste gekwalificeerde personeel.

 

Mochten hierover nog vragen zijn dan kun je hieronder contact met ons opnemen.

 

 

Aangenaam kennis te maken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden, of wilt u gewoon iets meer weten? Trek de stoute schoenen aan en laat een berichtje achter! U kunt me ook bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak.

 

Nico Delmeire,

Image  Your Life

Mobiel 06 34 99 44 43

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

IK GA MEE!

Ga naar onze boekingspagina. U vind hier de beschikbare data en kunt meteen boeken!

Ik weet nog niet zeker of ik mee ga. Maar ik wil wel graag eens van gedachten wisselen.
Neem contact met me op!