Op zoek naar meer innerlijke rust?

 

In deze hectische tijden is rust vaak lastig te creëren. Toch heeft u  zelf veel invloed om  wel de rust te vinden.  Hierdoor kunt u alles aan en  kunt u juist genieten van al het moois. Hieronder een aantal tips. Het zijn tips over loslaten en dit zorgt direct voor meer innerlijke rust.

Geniet van wat u heeft!

 

Als u het gevoel heeft dat u iets mist, probeert u zich dan te ontspannen. Hierdoor kunt u genieten van het moment waar u op dat moment inzit.

Er is altijd meer te beleven, meer te zien, meer te doen, anders te eten etc. Geniet daarom van wat u heeft en laat het constante gevoel van dingen missen los.

Accepteer of doe!

 

Als u het gevoel heeft dat uw leven anders moet zijn? Ga het dan of aanpakken zodat het leven ook echt anders wordt voor u. Of accepteer dat het zo is zoals het nu is en geniet van het nu zonder steeds maar te denken.  kon ik maar dit… of was ik maar… etc. Dat heeft geen zin en helpt u niet verder. Kortom laat dingen los.

Luister naar uzelf!

 

Leer luisteren naar uw gevoel. Meestal is uw eerste onderbuikgevoel de juiste. En probeer te voorkomen dat u niet vanuit veel verschillende gedachten dat hele gevoel kwijtraakt. Hierdoor doet u niet wat u eigenlijk zo graag zou willen.

Om meer rust te krijgen en om meer rust te voelen is ontspanning heel belangrijk. Iedereen heeft eigen manieren om te ontspannen en vaak weet u zelf wat voor u het beste werkt. Ik kan u aanraden om dagelijks, al is het maar een half uurtje, een stukje te gaan lopen. Even uw hoofd leegmaken en loslaten wat er die dag voorbij is gekomen. Dit geeft u zonder twijfel meer rust!

 

Wilt u meer weten over uw innerlijke rust, over hoe u alles eenvoudiger kunt maken of hoe u kunt leren om naar uw gevoel te luisteren? Voor deze en nog vele andere tips kunt u hieronder uw email adres invullen. Dan zet u uw eerste stap naar “your path to a happy life”

Ja, ik wil graag meer tips!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

ga naar  Tips  |  Graag meer tips